Кадър: БТВПроблемите, че не ни приемат в Шенген са три, а два

...
Кадър: БТВПроблемите, че не ни приемат в Шенген са три, а два
Коментари Харесай

Искра Михайлова обвини Радан Кънев и Джамбазки, че заради тях не приемат България в Шенген

Кадър: БТВ

" Проблемите, че не ни одобряват в Шенген са три, а два от тях седят против мен ", каза кандидатът за евродепутат от ДПС Искра Михайлова в утринния блок на БТВ по мотив приемането ни в Шенген. Тя съобщи, че поради националистите и неприятните сигнали от България, страната ни още изчаква приемането си.

" Освен, че не ни одобряват поради Германия и Холандия, не ни одобряват и поради хора като вас. Единият категорично поддържа тезата, че от България се пращат сигнали, че не сме подготвени за Шенген, а другият е представител на националистическите партии в Европа ". Така Искра Михайлова разяснява думите на Радан Кънев, че грешката ни да не влезем в Шенген е, че бранш " Сигурност " е грубо продънен.

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Емил Радев съобщи на Радан Кънев, че отчетите на Европейска комисия демонстрират напълно противоположното на думите му и даже хвалят България. Според него, думите на Кънев са чиста клюка.

Джамбазки също упрекна Кънев, че не е осведомен със протичащото се в Европа и Европейския парламент и приказва лъжи.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР